lørdag den 22. februar 2014

Gliss fra Schwarzkopf


Jeg er rigtigt glad for min balsamspray, som også er en "Hair Repair" som ville sige at det reparere selve dit hår hvis det er skadet eller tørt. I mit tilfælde er det fordi jeg har mange krøller, og nogle gange efter jeg har været i bad, så bliver mit hår meget tørt, også synes jeg selv at det er godt at man lige har den spray fordi det gør dit hår blødt, og forebygger dit hår, og selve dine hårrødder. Hvis du også har et kraftigt hår, og det er svært at rede ud, så er denne spray også rigtigt god. Dog er der mange der tror at den skal anvendes mens man er i bad, også skylles ud, men det skal den ikke for så hjælper sprayen ikke. Man skal bare bruge den en gang i mellem, måske 1 gang dagligt. Disse spray kan købes i Matas, og der har de mange forskellige, men de fleste virker på samme måde, men det kan være at det bare er et andet mærke.






7 kommentarer:

  1. Har selv haft det, eller rettelse; jeg havde det, indtil min søster tog det, og nu blot bare beholder det, typisk søskende, haha.
    Nå, men jeg kan selv lide den, men nu bruger jeg en anden slags balsam, shampoo til mig selv, da mit hår er yderst meget følsomt.

    http://justlouisesworld.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Altså jeg kender ikke til den slags spray, men går meget op i mit hår, eller rettere sagt min længde. Jeg har også lige bestilt moroccanoil, så tror ikke at jeg køber andet lige foreløbigt. Med fedt at det virker for dig :)

    SvarSlet
  3. bruger ikke rigtigt så meget til mit hår, men den ser da fin ud

    http://licklikeacat.blogspot.dk/

    SvarSlet
  4. Har en i samme mærke. Bare en tørbalsam. Den er også super god <3

    http://bloggingbymathilde.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  5. Lyder godt. Ved du, hvad den koster?

    http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

    SvarSlet
  6. Har også haft mange af Gliss' produkter :) De er gode!

    // white-obsession.blogspot.dk

    SvarSlet